Wil je werken en leren combineren? Als je 18 jaar of ouder bent dan kun je bij de Amarant Groep terecht voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

Wij bieden de volgende opleidingen: Duur

Medewerker maatschappelijke zorg (MZ) MBO niveau 3

2 jaar

Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (MZ) MBO niveau 4

3 jaar

Verzorgende (VZ) MBO niveau 3

3 jaar

Verpleegkundige (VP) MBO niveau 4

4 jaar

In de praktijk

Je komt in dienst bij de Amarant Groep en gaat direct de praktijk in. Vanaf dag één werk je dus al met cliënten. Je wordt begeleid door ervaren en deskundige collega’s, een werkbegeleider en een opleidingsfunctionaris.

De theorie

Het theoretisch gedeelte van je opleiding wordt verzorgd door het ROC. Een opleidingsfunctionaris van de Amarant Groep volgt je tijdens het leerproces.

De Amarant Groep betaalt je opleiding

Op het moment dat je start met de opleiding krijg je voor de duur van de opleiding een leer/arbeidsovereenkomst waarin ook afspraken zijn gemaakt over je salaris. De opleidingskosten (collegegeld en boekengeld) worden door ons betaald en ook vergoeden we een deel van de lestijd. Na het behalen van je diploma kun je intern solliciteren. We zorgen ervoor dat je tenminste een contract voor onbepaalde tijd krijgt op basis van een zogenaamd 0-uren contract.

Selectiecriteria

Om en aanmerking te komen voor een BBL traject dien je te voldoen aan onderstaande criteria:

  • Minimaal 18 jaar
  • Minimaal diploma VMBO Kadergericht, óf
  • Minimaal diploma MAVO, óf
  • Minimaal diploma MBO niveau 2

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren op de vacature voor Leerling BBL is enkel online mogelijk, in de periode dat de vacature daadwerkelijk in het vacature-overzicht staat vermeld.

Meer weten over de mogelijkheden om als leerling aan de slag te gaan?

Neem contact op met Amarant Groep Werkt: 088 - 6 111 000.