Werken aan Cliëntperspectief' Daar staan wij voor.

Een breed scala aan beroepen

20171123 StagefolderBij de Amarant Groep kom je allerlei beroepen tegen. Beroepen gericht op begeleiding, verzorging of behandeling; begeleiders, persoonlijk begeleiders of senior begeleiders, maar ook artsen en GZ- psychologen of gedragsdeskundigen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook ondersteunende beroepen op o.a. facilitair gebied, ICT, financiën en P&O. Zowel in de uitvoering als op managementniveau. Keuze te over!

Allemaal hebben we één ding gemeen: we hebben passie voor ons werk.

Onze werkvormen

Wij bieden onze cliënten, jong en oud, ondersteuning in werk of dagbesteding, wonen en vrije tijd. Dat doen we bij cliënten thuis in een dorp of stad of bij cliënten die  in een beschermde omgeving wonen.

Wil je je oriënteren, dat kan!

Wil je direct met cliënten werken als begeleider, maar weet je nog niet welke cliëntgroep bij je past? Dan kan je bij ons werken in de flexpool. Op verschillende locaties kun je aan de slag zodat je een goede keuze kan maken. Het is wel belangrijk dat je een diploma hebt of bijna klaar bent met een gerichte studie in de zorg. Meer informatie over werken via ons Flexbureau? Neem contact op met één van de Consulenten Flexbureu, te bereiken op telefoonnummer 088 - 6 11 00 11.

Waar zijn wij te vinden?

Onze locaties liggen verspreid door heel Brabant. klik hier voor de overzichtskaart.

Onze arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bepaalde arbeidsvoorwaarden uit te ruilen volgens het meerkeuzesysteem.

Voor ons is het heel normaal dat je je verder kunt ontwikkelen door middel van verschillende scholingstrajecten bij onze Amarant Academie.

Meer weten over de mogelijkheden bij de Amarant Groep? Neem contact op met Amarant Groep Werkt:

088 - 6 111 000.

Links:

www.jijendegehandicaptenzorg.nl

www.jebentdegehandicaptenzorg.nl