Je woont in België, hebt een Belgische opleiding afgerond richting zorg en welzijn en wil graag aan de slag binnen de Amarant Groep? Dan hebben we jou voldoende te bieden.

Aan de slag in Nederland is makkelijker geregeld dan het lijkt. We denken hierin graag met je mee en hebben wat praktische informatie voor je op een rij gezet. 

Voor welke functies kom ik in aanmerking met mijn diploma?

Binnen onze organisatie kennen we functies in de directe zorg (dagelijkse begeleiding en ondersteuning), de indirecte zorg (specialistische zorgfuncties) en functies in de bedrijfsmatige ondersteuning.

We richten ons in het overzicht hieronder op de functies in de directe zorg. Voor alle functies in de directe zorg geldt dat je gediplomeerd bent richting zorg en welzijn.

Functienaam Opleiding
Assistent Begeleider
In deze functie assisteer je de Begeleider en Persoonlijk Begeleider bij de diverse zorgtaken.

2de graad Personenzorg

Begeleider / 2de Deskundige
In deze functie ben je actief in de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van onze cliënten.

3de graad Personenzorg
Jeugd- en Gehandicaptenzorg
Verzorging
Gezondheids en welzijnswetenschappen

Persoonlijk Begeleider / 1ste Deskundige
In deze functie ben je actief in de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van onze cliënten. Jij bent verantwoordelijke voor enkele cliënten, stelt hiervoor zorgplannen op en ziet toe op een juiste uitvoering van de zorgtaken.

4de graad Verpleegkunde
Bachelor Verpleegkunde
Sociaal Werk / Maatschappelijk Werk
Toegepaste Psychologie

Senior Begeleider
Op basis van ruime werkervaring en kennis van onze doelgroepen ben je in deze functie actief in het coachen van teams, individuele medewerkers en adviseer je in complexe casuïstiek.

Bachelor
Verpleegkunde
Sociaal Werk / Maatschappelijk Werk
Toegepaste Psychologie

 

Wat moet ik regelen als ik in Nederland aan de slag wil gaan?

Bezoek dé vraag-gestuurde wegwijzer van de Nederlandse overheid voor burgers die zich voor hun werk of om andere redenen verplaatsen tussen Nederland en België.

Overweeg je bij ons aan de slag te gaan maar heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee en geven advies waar nodig. Voor vragen rondom werken binnen onze organisatie kun je contact opnemen met de medewerkers van Amarant Groep Werkt, te bereiken op telefoonnummer: 088 – 6 111 000 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.