Binnen de Amarant Groep gaan wij uit van gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt.

Want stel je voor: je zit al jaren werkloos thuis. Of je hebt een licht verstandelijke beperking en verlaat school zonder diploma. Of je hebt door een ongeluk een blijvende arbeidshandicap.

Je hebt genoeg talenten en mogelijkheden maar geen organisatie ziet dat. Dan is het best lastig om werkervaring op te doen.

De Amarant Groep denkt graag met je mee over jouw mogelijkheden binnen onze organisatie. Herken jij jezelf in de gestelde criteria van een vacature dan nodigen we je altijd uit om te solliciteren. Daarnaast informeren we je graag vrijblijvend over de verschillende baanmogelijkheden binnen onze organisatie, dit kan telefonisch, per mail of in een gesprek.

Zie je geen passende vacatures voorbij komen? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht kunnen we mogelijkheden bieden in de vorm van een stage, opleiding of werkervaringsplaats.

Onlangs hebben wij Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Trede 2 betekent dat we bovengemiddeld presteren als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Wij willen ons graag inspannen om mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie een kans te bieden als werkgever; dit past bij onze identiteit. Hiermee onderscheiden we ons als werkgever en als zorgaanbieder. De instroom komt uit verschillende doelgroepen, waaronder de Participatiewet, WAO, WIA, WAJONG, en WW.

Amarant Groep Werkt | 088 – 6 111 000 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.